Aluprof MB-79 N

Aluprof MB-79 N Raam-deursysteem

Een overzicht van de technische tekeningen van het Aluprof MB-79 profiel

Aluprof maatvoering vast raam - MB-79
Aluprof maatvoering draai kiep raam - MB-79
Aluprof maatvoering gekoppelde draai kiep ramen - MB-79
Aluprof maatvoering gekoppeld vast en draaikiep raam - MB-79

De brochure van het Aluprof MB-79 profiel - klik erop om deze te openen.

AFSPRAAK INPLANNEN

Plan een gratis afspraak in

Bij Kozijnen Deurne staan we altijd klaar om onze klanten te ondersteunen bij het maken van de juiste keuze voor hun nieuwe kozijnen. Onze zorg voor onze klanten begint met een gratis afspraak. Het is gemakkelijk en snel om een afspraak in te plannen. Door het invullen van het aanvraagformulier zullen wij ons uiterste best doen om een afspraak voor u in te plannen op een tijd en locatie die het beste bij u past. Of als u de maten al heeft kunnen we aan offerte op afstand voorzien, waarna we als de prijs interessant voor u is altijd nog een afspraak kunnen plannen.

kozijnen deurne aluprof mb86-n

De MB-79N – Het nieuwe raam-deursysteem van Aluprof

Het ALUPROF MB-79N kozijnsysteem is een geavanceerde architecturale oplossing, ideaal voor exterieurtoepassingen die zowel thermische als akoestische isolatie vereisen. Gelanceerd in januari 2021, vormt het een upgrade van het zeer succesvolle en veelgebruikte MB-70-systeem.

Een stap vooruit in kwaliteit

Dit innovatieve MB-79N systeem is geschikt voor een breed scala aan constructies, zoals vaste, kantel- en draairamen, evenals schuiframen. Het is ook perfect voor enkele en dubbele openslaande buitendeuren, en integreert moeiteloos in wandoplossingen met deuren.

Volgens Bożena Ryszka, marketing- en PR-directeur van ALUPROF SA, zal de MB-79N door zijn voordelen snel populair worden bij klanten en investeerders. Dit systeem, qua prijs vergelijkbaar met de MB-70HI, voldoet aan hoge kwaliteitsnormen en biedt tegelijkertijd een optimale kosteneffectiviteit.

Constructie en Isolatie Kenmerken

De MB-79N profielen hebben dieptes van 79 mm voor de raamvleugel en 70 mm voor het raam- en deurkozijn, inclusief het deurblad. De constructie zorgt voor een naadloze aansluiting van de buitenzijde van het raamvleugel en kozijn, en dit effect kan ook aan de binnenzijde van deuren worden gerealiseerd. Deze profielen zijn ontworpen voor het bouwen van slanke, duurzame deuren en kozijnen, gericht op het verbeteren van de gebouwde omgeving.

Het systeem voldoet aan de nieuwe eisen van de Technische Voorwaarden die vanaf 1 januari 2021 van kracht zijn, met een Uw-waarde voor ramen tot 0,9 W/(m²K) en voor buitendeuren een UD-waarde tot 1,3 W/(m²K). De profielen zijn uitgerust met de nieuwste thermische afstandhouders en bieden uitstekende thermische isolatie, met Uf-waarden vanaf 0,83 W/(m²K).

Varianten en Compatibiliteit

Het MB-79N systeem biedt drie constructievarianten met verschillende isolatieniveaus: de economische MB-79N E, de MB-79N ST met een tweecomponentendichting, en de MB-79N SI, die de beste thermische isolatie biedt met speciale isolerende inserts en een centrale tweecomponentendichting. Het systeem is compatibel met de gewaardeerde MB-86 en MB-104 Passive systemen, wat gebruik van standaardaccessoires en afdichtingen mogelijk maakt, evenals het geavanceerde AluPilot-beslag, exclusief beschikbaar bij ALUPROF SA in Polen. Dit systeem vereenvoudigt de montage aanzienlijk, wat kan leiden tot aanzienlijke tijds- en kostenbesparingen.

Deze compatibiliteit zorgt er ook voor dat hetzelfde gereedschap gebruikt kan worden voor de productie van zowel MB-79N als MB-86 ramen. Dankzij een uitge

breid assortiment aan profielen, vooral voor kozijnen en hoekverbindingen, kunnen met MB-79N diverse constructies worden gerealiseerd, nauwkeurig aangepast aan de behoeften van de klant en de vereisten van architectonische ontwerpen.

Benieuwd naar ons werk? Bekijk hier onze gerealiseerde opdrachten.

Naast aluminium : Aluprof MB-79 N profielen

Naast Aluprof MB-79 N profielen kan je bij Kozijnen Deurne ook terecht voor Aluprof MB-86N, Aluprof Ferroline en Aluprof MB77HS schuifpuisystemen  en  kunststof kozijnen van K-Vision van zeer hoge kwaliteit, wij komen vrijblijvend langs met onze producten. Om samen te kijken wat jullie wensen zijn, en welk kozijn het beste past bij jullie woning. Wij bieden ook de mogelijkheid aan om direct zonnescreens mee te bestellen, waardoor wij de screens en de kozijnen naadloos in elkaar over kunnen laten gaan. En waardoor het plaatje nog completer wordt. Ons eigen team van vakmensen komt de kozijnen en screens plaatsen en zullen niet weg gaan tot je helemaal tevreden bent 

Plan een gratis afspraak in

Maak vandaag nog een vrijblijvende afspraak in voor uw energiebesparende maatregelen, wij komen op zeer korte termijn langs om te kijken naar alle mogelijkheden.

Contact opnemen

U kunt ook contact met ons opnemen via één van de onderstaande contactmogelijkheden.

Stel hier uw vraag

Stel uw vraag via onderstaand formulier. Wij zullen uw vraag zo spoedig mogelijk via een E-mail beantwoorden.

Contact opnemen

U kunt uw vraag ook stellen via één van de onderstaande contactmogelijkheden.

Deze website maakt gebruik van cookies om volledig te kunnen functioneren en u een optimale gebruikerservaring te bieden. Door te browsen op deze website gaat u akkoord met het gebruik hiervan zoals omschreven in onze Cookieverklaring en Privacyverklaring.

Bedankt voor uw interesse!

Uw aanvraag is in goede orde ontvangen, we zullen hier binnen 24 uur op reageren.