Aluprof MB-86 N

Aluprof MB-86 N: Raam-deursysteem met thermische isolatie

Aluprof MB-86 detail tekeningen

MB-86N ST detail
MB-86N SI Detail
MB-86N ST_detail
MB-86N SI_detail
MB-86N SI_2detail

Aluprof MB-86 Brochure - klik op de afbeelding om hem te openen.

AFSPRAAK INPLANNEN

Plan een gratis afspraak in

Bij Kozijnen Deurne staan we altijd klaar om onze klanten te ondersteunen bij het maken van de juiste keuze voor hun nieuwe kozijnen. Onze zorg voor onze klanten begint met een gratis afspraak. Het is gemakkelijk en snel om een afspraak in te plannen. Door het invullen van het aanvraagformulier zullen wij ons uiterste best doen om een afspraak voor u in te plannen op een tijd en locatie die het beste bij u past. 

kozijnen deurne aluprof mb86-n

Het Aluprof MB-86N raam- en deurprofiel is een onderdeel van het assortiment van Aluprof.

Het Aluprof MB-86N raam- en deurprofiel is een onderdeel van het assortiment van Aluprof, een bedrijf dat bekend staat om zijn hoogwaardige aluminiumsystemen voor de bouw. De MB-86-serie is specifiek ontworpen om te voldoen aan hoge eisen op het gebied van thermische isolatie, stabiliteit en esthetiek. Hier zijn enkele belangrijke kenmerken en voordelen van het Aluprof MB-86N profiel:

  1. Thermische Isolatie: Het MB-86N profiel is ontworpen met thermische isolatie als een van de belangrijkste kenmerken. Het gebruikt een speciale isolatiekern die helpt bij het handhaven van een comfortabele temperatuur binnen, ongeacht de weersomstandigheden buiten.

  2. Duurzaamheid en Sterkte: Gemaakt van hoogwaardig aluminium, staat het MB-86N profiel bekend om zijn sterkte en duurzaamheid. Aluminium als materiaal is bestand tegen corrosie, vervormt niet gemakkelijk en gaat lang mee, wat het ideaal maakt voor zowel residentiële als commerciële toepassingen.

  3. Veelzijdigheid in Ontwerp: Dit profiel biedt veel flexibiliteit in ontwerp en kan worden aangepast aan verschillende soorten architecturale stijlen. Het is beschikbaar in een breed scala van kleuren en afwerkingen, wat architecten en ontwerpers de vrijheid geeft om te kiezen wat het beste past bij hun project.

  4. Geluidsisolatie: Naast thermische isolatie biedt het MB-86N profiel ook uitstekende geluidsisolatie, wat bijdraagt aan een rustigere en meer ontspannen omgeving binnen.

  5. Milieuvriendelijkheid: Aluminium is een milieuvriendelijk materiaal omdat het volledig recyclebaar is zonder kwaliteitsverlies. Het gebruik van aluminium in bouwprojecten draagt bij aan duurzame bouwpraktijken.

  6. Eenvoudige Installatie en Onderhoud: Het MB-86N systeem is ontworpen voor eenvoudige installatie en vereist weinig onderhoud gedurende zijn levensduur, wat kosten en tijd bespaart.

Dit profiel wordt vaak gebruikt in zowel nieuwbouw als renovatieprojecten waar hoge prestaties vereist zijn op het gebied van isolatie, duurzaamheid en esthetiek. Het is een uitstekende keuze voor zowel residentiële als commerciële gebouwen die een moderne, efficiënte en stijlvolle raam- en deuroplossing vereisen.

Benieuwd naar ons werk? Bekijk hier onze gerealiseerde opdrachten.

Naast Aluprof MB-86 N

Naast aluminium kozijnen van aluprof MB-86N kan je bij ons ook terecht voor  Aluprof MB-79 N,  Aluprof MB-Ferroline,  Aluprof MB-77 HS schuifpui systemen en kunststof kozijnen van K-Vision van zeer hoge kwaliteit, wij komen vrijblijvend langs met onze producten. Om samen te kijken wat jullie wensen zijn, en welk kozijn het beste past bij jullie woning. Wij bieden ook de mogelijkheid aan om direct zonnescreens mee te bestellen, waardoor wij de screens en de kozijnen naadloos in elkaar over kunnen laten gaan. En waardoor het plaatje nog completer wordt. Ons eigen team van vakmensen komt de kozijnen en screens plaatsen en zullen niet weg gaan tot je helemaal tevreden bent 

Plan een gratis afspraak in

Maak vandaag nog een vrijblijvende afspraak in voor uw energiebesparende maatregelen, wij komen op zeer korte termijn langs om te kijken naar alle mogelijkheden.

Contact opnemen

U kunt ook contact met ons opnemen via één van de onderstaande contactmogelijkheden.

Menu

Nieuwe kozijzen laten installeren? Wij ontzorgen je tijdens het gehele traject!

Stel hier uw vraag

Stel uw vraag via onderstaand formulier. Wij zullen uw vraag zo spoedig mogelijk via een E-mail beantwoorden.

Contact opnemen

U kunt uw vraag ook stellen via één van de onderstaande contactmogelijkheden.

Deze website maakt gebruik van cookies om volledig te kunnen functioneren en u een optimale gebruikerservaring te bieden. Door te browsen op deze website gaat u akkoord met het gebruik hiervan zoals omschreven in onze Cookieverklaring en Privacyverklaring.

Bedankt voor uw interesse!

Uw aanvraag is in goede orde ontvangen, we zullen hier binnen 24 uur op reageren.