K-vision Classic

KOCHS K-vision classic

AFSPRAAK INPLANNEN

Plan een gratis afspraak in

Bij Kozijnen Deurne staan we altijd klaar om onze klanten te ondersteunen bij het maken van de juiste keuze voor hun nieuwe kozijnen. Onze zorg voor onze klanten begint met een gratis afspraak. Het is gemakkelijk en snel om een afspraak in te plannen. Door het invullen van het aanvraagformulier zullen wij ons uiterste best doen om een afspraak voor u in te plannen op een tijd en locatie die het beste bij u past. Of als u de maten al heeft kunnen we aan offerte op afstand voorzien, waarna we als de prijs interessant voor u is altijd nog een afspraak kunnen plannen.

kozijnen deurne aluprof mb86-n

K-vision classic kozijnen

Het Vlakke Systeem Technisch vakmanschap gedurende 40 jaar. Modern Vlak Design (geüpdatet naar 70 mm) Hoge stabiliteit en uitmuntende statische kenmerken. Superieure geluids- en thermische isolatie. Eerste project voltooid in 1968. Ideaal voor een gestroomlijnd en hedendaags ontwerp. Een uitstekend alternatief voor aluminium raamkozijnen! K-vision Classic, beschikbaar met een aanslag voor installatie op een stelkozijn of zonder aanslag. K-vision Classic staat symbool voor het tijdloze kunststof raamkozijn. Met zijn gestroomlijnde en vlakke vormgeving is het een esthetisch hoogtepunt. K-vision Classic combineert alle voordelen van een kunststof kozijn: duurzaamheid, weinig onderhoud en inbraakbestendigheid. Dankzij de ruime keuze in kleuren is K-vision Classic breed toepasbaar. Voor diegenen die de functionaliteit van kunststof kozijnen boven esthetiek stellen, biedt K-vision Classic een verantwoorde en betaalbare optie.

Elegant K-Vision Classic kenmerkt zich door zijn strakke en vlakke design. Met een breed scala aan kleuropties zijn talloze combinaties mogelijk. Geluidsisolatie K-Vision Classic kan worden voorzien van extra dik, geluidsisolerend glas, dankzij de brede sponning. Onderhoudsvriendelijk Een snelle reiniging van de kozijnen tijdens het ramen wassen zorgt ervoor dat ze jarenlang als nieuw blijven ogen. Superieure Afdichting K-Vision Trend beschikt over een voortreffelijke afdichting. Geluidsoverlast, tocht en water behoren tot het verleden, mede dankzij de dubbele afdichting en de 15 graden naar buiten gerichte sponning. Inbraakbestendig Standaard voorzien van SKG** beslag, voldoet aan het Politiekeurmerk Veilig Wonen.

Naast onze kunststof K-vision classic kozijnen

Naast K-visin Classic kozijnen kun je bij Kozijnen Deurne ook terecht voor K-vision trend kozijnen van zeer hoge kwaliteit, wij komen vrijblijvend langs met onze producten. Om samen te kijken wat jullie wensen zijn, en welk kozijn het beste past bij jullie woning. Wij bieden ook de mogelijkheid aan om direct zonnescreens mee te bestellen, waardoor wij de screens en de kozijnen naadloos in elkaar over kunnen laten gaan. En waardoor het plaatje nog completer wordt. Ons eigen team van vakmensen komt de kozijnen en screens plaatsen en zullen niet weg gaan tot je helemaal tevreden bent 

Plan een gratis afspraak in

Maak vandaag nog een vrijblijvende afspraak in voor uw energiebesparende maatregelen, wij komen op zeer korte termijn langs om te kijken naar alle mogelijkheden.

Contact opnemen

U kunt ook contact met ons opnemen via één van de onderstaande contactmogelijkheden.

Menu

Nieuwe kozijzen laten installeren? Wij ontzorgen je tijdens het gehele traject!

Stel hier uw vraag

Stel uw vraag via onderstaand formulier. Wij zullen uw vraag zo spoedig mogelijk via een E-mail beantwoorden.

Contact opnemen

U kunt uw vraag ook stellen via één van de onderstaande contactmogelijkheden.

Deze website maakt gebruik van cookies om volledig te kunnen functioneren en u een optimale gebruikerservaring te bieden. Door te browsen op deze website gaat u akkoord met het gebruik hiervan zoals omschreven in onze Cookieverklaring en Privacyverklaring.

Bedankt voor uw interesse!

Uw aanvraag is in goede orde ontvangen, we zullen hier binnen 24 uur op reageren.