Kochs K-vision : Esthetische en Innovatieve Kozijnen

In Nederland stellen we hoge eisen aan onze kozijnen. Niet alleen moet het er goed uitzien, maar het moet ook functioneel zijn en passen bij onze persoonlijke stijl. Gelukkig is er het K-vision profielsysteem, speciaal door KOCHS ontworpen voor de Nederlandse markt. Het biedt ongekende mogelijkheden in vormgeving en draagt ook nog eens bij aan het milieu.

De K-vision kozijnen van KOCHS zijn niet alleen esthetisch verantwoord, maar ook nog eens duurzaam. Met vrijwel geen onderhoud en een lange levensduur hoef je je geen zorgen te maken over vervanging op de korte termijn. Het gebruik van een 100% loodvrije stabilisator en volledig recyclebare profielen maken het ook nog eens milieuvriendelijk. Het kunststof materiaal waaruit de kozijnen bestaan, kan tot wel tien keer worden hergebruikt voor nieuwe kozijnen.

Bij de productie van elk K-vision profielsysteem wordt standaard gerecycled materiaal gebruikt. Dat is dus ook nog eens goed voor het milieu. Met K-vision kozijnen kun je dus met een gerust hart genieten van jouw mooie en duurzame woning.

De voordelen van KOCHS K-vision kozijnen

  • K-vision is een compleet profielsysteem voor kunststof kozijnen.
  • Op het gebied van design en kleur biedt het KOCHS K-vision systeem talloze opties, waaronder een breed kleurprogramma in UV-bestendige renolite structuurfolies en een hout-imiterend ontwerp van de profielen en hoeklassen.
  • Geniet van uitstekende isolatie met KOCHS K-vision kozijnen. Met HR+++ beglazing bereik je een haalbaarheid van 0,86 W(m2K) en met standaard HR++ beglazing van Ug (glas) = 1,1 W(m2K) bereik je 0,93 W(m2K).
  • Kies voor duurzaamheid met KOCHS K-vision kozijnen. Het systeem is 100% recyclebaar en loodvrij, voldoet aan de Europese richtlijnen voor het gebruik van loodvrije stabilisatoren in kunststof en heeft een lange levensduur. Bovendien wordt productieafval verwerkt tot grondstof voor nieuwe kunststof kozijnen en zijn kozijnen uit het K-vision profielsysteem tot wel tien keer herbruikbaar voor nieuwe kozijnen. KOCHS is aangesloten bij Rewindo voor terugname en recycling van oude profielen.
  • Het systeem is gecertificeerd met KOMO en SKG-IKOB, voorzien van een CE-Label en het Greenline-Label. Met KOCHS K-vision kozijnen kies je dus voor kwaliteit, stijl en duurzaamheid.
  • De vormgeving van de profielen en hoeken zien eruit als hout, waardoor de kozijnen er natuurlijk uitzien.
  • De buitenzijde van het kozijn heeft geen 45° lasnaad meer, waardoor het er strak en naadloos uitziet.
  • Deze extra’s zijn beschikbaar voor de profielsystemen KOCHS K-vision Trend, Cube, City en Primus, voor zowel ramen als deuren.
  • Je kunt deze extra’s ook krijgen voor het PremiDoor hefschuifprofielsysteem.

Kunststof kozijnen De KOCHS HVL ReproLine kozijnen

Maak kennis met de baanbrekende innovatie van KOCHS: het HVL ReproLine rechte hoekverbinding bij kunststof kozijnen. Gebaseerd op het K-vision Trend profielsysteem worden de kozijnen uitgevoerd met een rechte gecontramalde hoekverbinding.

Met de HVL ReproLine hoekverbinding is KOCHS er als een van de eerste in geslaagd om de uitstraling van het houten kozijn te kopiëren naar het kunststof kozijn. Dankzij deze rechte hoekverbinding in combinatie met houtnerf structuur renolite folie, is het kunststof kozijn nauwelijks nog van het houten kozijn te onderscheiden.

De HVL ReproLine rechte verbinding is beschikbaar voor de profielsystemen KOCHS K-vision Trend, Cube, City en Primus, voor zowel binnen- als buiten draaiende elementen. En natuurlijk is deze innovatie ook mogelijk bij de PremiDoor hefschuifpuien.

De Trend kozijnen van KOCHS K-vision

KOCHS K-vision Cube kozijnen

KOCHS K-vision city kozijnen

De deuren van KOCHS

De hefschuifpuien van KOCHS Premidoor 76 en 88

KOCHS ALUMINIUM PROFIELSERIE W65

KOCHS ALUMINIUM PROFIELSERIE W72

KOCHS ALUMINIUM HEFSCHUIFPROFIEL S57

KOCHS ALUMINIUM HEFSCHUIFPROFIEL S77

KOCHS eCO kozijnen

KOCHS hecht veel waarde aan duurzaamheid en vindt passief bouwen ontzettend belangrijk. Ze kijken graag vooruit naar een toekomst waarin deze waarden centraal staan. Passiefhuizen zijn hiervan het bewijs – dankzij speciale technieken en materialen bieden ze een zeer hoge isolatiewaarde en extreem laag energieverbruik. In een wereld waar energie schaarser en duurder wordt, wordt deze bouwtechniek steeds relevanter.

Het KOCHS eCo kozijn is een hoogwaardig kozijnsysteem dat volledig gecertificeerd is volgens het Dr. Feist Passiefhuis Instituut. Met een inbouwdiepte van 88 mm, staalversterking en midden-dichtingssysteem met drie dichtingen, biedt dit systeem optimale water- en winddichtheid. De diepere glasinzet verbetert de PSI-waarde, terwijl het profielsysteem verkrijgbaar is in talloze kleuren.

KOCHS Primus

KOCHS eCO1

KOCHS eCO88

KOCHS eCO2

Naast kunststof kozijnen van Kochs K-vision:

Naast kunststof kozijnen van Kochs K-vision  kun je bij Kozijnen Deurne ook terecht voor aluminium kozijnen van Aluprof  van zeer hoge kwaliteit, wij komen vrijblijvend langs met onze producten. Om samen te kijken wat jullie wensen zijn, en welk kozijn het beste past bij jullie woning. Wij bieden ook de mogelijkheid aan om direct zonnescreens mee te bestellen, waardoor wij de screens en de kozijnen naadloos in elkaar over kunnen laten gaan. En waardoor het plaatje nog completer wordt. Ons eigen team van vakmensen komt de kozijnen en screens plaatsen en zullen niet weg gaan tot je helemaal tevreden bent 

AFSPRAAK INPLANNEN

Plan een gratis afspraak in

Bij Kozijnen Deurne staan we altijd klaar om onze klanten te ondersteunen bij het maken van de juiste keuze voor hun nieuwe kozijnen. Onze zorg voor onze klanten begint met een gratis afspraak. Het is gemakkelijk en snel om een afspraak in te plannen. Door het invullen van het aanvraagformulier zullen wij ons uiterste best doen om een afspraak voor u in te plannen op een tijd en locatie die het beste bij u past. 

timmerman kozijnen deurne

OVERIGE DIENSTEN

Nog meer verduurzamen?

DUURZAAM

Bij Kozijnen Deurne staan we volledig achter het verbeteren van de duurzaamheid van uw woning of bedrijfspand. Ons team is toegewijd aan het bieden van een uitgebreid aanbod aan verduurzamingsoplossingen, waaronder niet alleen kozijnen en ramen, maar ook airconditioning, warmtepompen en zonnepanelen. Wij geloven dat elke verduurzamingsstap die u neemt, bijdraagt aan het creëren van een beter en gezonder leefklimaat voor zowel u als onze planeet. Wij werken graag samen met u om uw woning of bedrijfspand te verduurzamen en het comfort en de energie-efficiëntie te verhogen. Laat ons samenwerken aan een duurzame toekomst!

Airconditioning kopen Deurne

Airconditioning

Wij bieden verschillende aircosystemen aan, van standaard tot de meest uitgebreide systemen.

warmtepomp kozijnen deurne

Warmtepomp

Tot wel €3500 subsidie op onze warmtepompen, u kunt ook bij ons terecht voor uw vloerverwarming.

verduurzamen, zonnepanelen keuze Deurne

Zonnepanelen

Wij werken uitsluitend met A-kwaliteit panelen en materialen, zodat u voorbereid bent op de toekomst.

Plan een gratis afspraak in

Maak vandaag nog een vrijblijvende afspraak in voor uw energiebesparende maatregelen, wij komen op zeer korte termijn langs om te kijken naar alle mogelijkheden.

Contact opnemen

U kunt ook contact met ons opnemen via één van de onderstaande contactmogelijkheden.

Stel hier uw vraag

Stel uw vraag via onderstaand formulier. Wij zullen uw vraag zo spoedig mogelijk via een E-mail beantwoorden.

Contact opnemen

U kunt uw vraag ook stellen via één van de onderstaande contactmogelijkheden.

Deze website maakt gebruik van cookies om volledig te kunnen functioneren en u een optimale gebruikerservaring te bieden. Door te browsen op deze website gaat u akkoord met het gebruik hiervan zoals omschreven in onze Cookieverklaring en Privacyverklaring.

Bedankt voor uw interesse!

Uw aanvraag is in goede orde ontvangen, we zullen hier binnen 24 uur op reageren.