K-vision Trend

KOCHS K-vision Trend

AFSPRAAK INPLANNEN

Plan een gratis afspraak in

Bij Kozijnen Deurne staan we altijd klaar om onze klanten te ondersteunen bij het maken van de juiste keuze voor hun nieuwe kozijnen. Onze zorg voor onze klanten begint met een gratis afspraak. Het is gemakkelijk en snel om een afspraak in te plannen. Door het invullen van het aanvraagformulier zullen wij ons uiterste best doen om een afspraak voor u in te plannen op een tijd en locatie die het beste bij u past. Of als u de maten al heeft kunnen we aan offerte op afstand voorzien, waarna we als de prijs interessant voor u is altijd nog een afspraak kunnen plannen.

kozijnen deurne aluprof mb86-n

K-VISION Trend: Het Vernieuwde Kunststof Kozijnsysteem

Ontdek het verbeterde K-VISION Trend kunststof kozijnsysteem, uw keuze voor esthetiek en efficiëntie. Met een gestandaardiseerde afmeting van 81 x 120 mm, biedt dit profiel een elegant en slank design, uitmuntende isolatie en voldoet het aan de hoogste normen voor lucht- en waterdichtheid. Kenmerken van het K-VISION Trend kozijn omvatten:

 • Een slank profiel dat zorgt voor een groter glasoppervlak en meer natuurlijk licht.
 • Ufr-waarde van 1,4, dankzij een geoptimaliseerde kozijn-glas-verhouding.
 • Duurzaamheid en stabiliteit, verzekerd door sterke hoekverbindingen.

Specificaties van het K-VISION Trend kozijn:

 • Het standaardprofiel meet 81 x 120 mm. Maatwerk tussenstijlen hebben afmetingen van 94 x 120 mm, zowel voor de binnensponning als buitensponning.
 • Naar buiten draaiende deuren gebruiken een slank wisselprofiel van 84 x 120 mm, terwijl standaard afmetingen voor zowel naar binnen als naar buiten draaiende kozijnen 89 x 120 mm zijn. Raamprofielen hebben een dikte van 76 x 78 mm. Voor maatwerk deuren is de standaard profieldikte 76 mm.

K-VISION Trend Profielvarianten:

 • Standaardprofiel: 81 x 120 mm.
 • Tussenstijlen met binnensponning: 84 x 120 mm.
 • Profielen voor naar buiten draaiende deuren: 86 x 120 mm.
 • Wisselprofielen voor buitendraaiend/binnendraaiend: 98 x 120 mm.
 • Raamprofiel: 76 x 78 mm.
 • Deurprofiel: Standaard 76 mm.

Extra Componenten:

 • Glaslatten: Specifiek ontworpen voor 28 mm glas, afmetingen 29.5 x 28 mm.
 • Aanslag: Kozijnen met K-VISION Trend profiel hebben een aanslag van 18 mm. Voor optimale installatie wordt het gebruik van 13 tot 15 mm dikke stelkozijnen aanbevolen, wat een speling van 3 tot 5 mm geeft.

Kies K-VISION Trend voor een harmonieuze balans tussen esthetiek, functionaliteit en duurzaamheid in uw bouwprojecten.

Benieuwd naar ons werk? Bekijk hier onze gerealiseerde opdrachten.

Naast onze kunststof K-vision Trend kozijnen

Naast K-vision trend kozijnen kun je bij Kozijnen Deurne ook terecht voor de K-vision Classic kozijnen van zeer hoge kwaliteit, wij komen vrijblijvend langs met onze producten. Om samen te kijken wat jullie wensen zijn, en welk kozijn het beste past bij jullie woning. Wij bieden ook de mogelijkheid aan om direct zonnescreens mee te bestellen, waardoor wij de screens en de kozijnen naadloos in elkaar over kunnen laten gaan. En waardoor het plaatje nog completer wordt. Ons eigen team van vakmensen komt de kozijnen en screens plaatsen en zullen niet weg gaan tot je helemaal tevreden bent 

Plan een gratis afspraak in

Maak vandaag nog een vrijblijvende afspraak in voor uw energiebesparende maatregelen, wij komen op zeer korte termijn langs om te kijken naar alle mogelijkheden.

Contact opnemen

U kunt ook contact met ons opnemen via één van de onderstaande contactmogelijkheden.

Stel hier uw vraag

Stel uw vraag via onderstaand formulier. Wij zullen uw vraag zo spoedig mogelijk via een E-mail beantwoorden.

Contact opnemen

U kunt uw vraag ook stellen via één van de onderstaande contactmogelijkheden.

Deze website maakt gebruik van cookies om volledig te kunnen functioneren en u een optimale gebruikerservaring te bieden. Door te browsen op deze website gaat u akkoord met het gebruik hiervan zoals omschreven in onze Cookieverklaring en Privacyverklaring.

Bedankt voor uw interesse!

Uw aanvraag is in goede orde ontvangen, we zullen hier binnen 24 uur op reageren.